ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В VІІ БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА КАРНОБАТ 2022

Дата на публикуване: 31.08.2022 10:14
Относно: Провеждане на VІІ Балкански фестивал на изкуствата, ХV Национален конкурс „С песните на Стайка Гьокова“ и ІV Национален танцов конкурс „Общи корени“
 
Уважаеми дами и господа,
 
Имам удоволствието да се обърна към Вас с покана да бъдете част от VІІ - то издание на „Балкански фестивал на изкуствата – Карнобат 2022г.“, в рамките на който ще се проведат ХV Национален конкурс „С песните на Стайка Гьокова“ и ІV Национален танцов конкурс „Общи корени“ .
Фестивалът се провежда ежегодно от Община Карнобат. Целите ни са да намерим пресечната точка на традиционния български фолклор в цялата му палитра, занаятчийството и съвременните изкуства.  Тази форма доказа във времето, че дава възможност за изява на множество любители, професионалисти и занаятчии.

Фестивалът ще се проведе 24 – 26 септември 2022 г.

СТАТУТИ ЗА КОНКУРСИ И ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ

ГРАФИК ЗА ОТСВИРИ И ЯВЯВАНЕ в ХV НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС 2022 г. 
Забележка: Кандидатите трябва да се явят 30 минути преди часа за отсвири

Галерия
Наименование Брой тегления
ГРАФИК ЗА ОТСВИРИ И ЯВЯВАНЕ в ХV НАЦИИОНАЛЕН КОНКУРС 2022 г..pdf 18 Изтегли документ с име "ГРАФИК ЗА ОТСВИРИ И ЯВЯВАНЕ в ХV НАЦИИОНАЛЕН КОНКУРС 2022 г..pdf"
ГРАФИК ЗА ОТСВИРИ И ЯВЯВАНЕ в ХV НАЦИИОНАЛЕН КОНКУРС 2022 г..docx 6 Изтегли документ с име "ГРАФИК ЗА ОТСВИРИ И ЯВЯВАНЕ в ХV НАЦИИОНАЛЕН КОНКУРС 2022 г..docx"
СТАТУТИ ЗА КОНКУРСИ И ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ.doc 120 Изтегли документ с име "СТАТУТИ ЗА КОНКУРСИ И ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ.doc"

Търсене